Badrumsrenovering

Allt du behöver veta om badrumsrenoveringar och även hur vi på Bygg Skåne kan hjälpa dig få drömbadrummet.

Byggskåne utför allt inom renovering och bygg

Vi har vårt fokus att leverera kvalite och effektivt arbete för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Badrumsrenoveringar är något vi är experter på, där vi har utfört flertal badrumsrenovering projekt i alla former, storlekar och utmaningar. Kontakta oss om ni vill ha den bästa badrumsrenoveringen ni kan få!

Låt oss förverkliga dina drömmar om ett sprillans nytt badrum, vi garanterar ett snyggt resultat, prisvärd kostnad och professionellt utfört arbete, precis som det skall vara. Hos Byggskåne så är det alltid kvalite som sätts först och vi har alltid serviceinriktad och professionell personal på plats som utför allting, från början till slutbesiktning.

Var hittar ni oss?

Vi tar oss ann uppdrag i hela Skåne, Landskrona, Malmö, Helsingborg, har du behovet så har vi lösningen.

Alla era frågor kring badrum besvarade!

Badrumsrenovering – steg för steg

En badrumsrenovering kan vara just det din bostad behöver. Att få renovera och fräscha upp rummet man påbörjar och avslutar sin dag på, är fantastiskt (och nej, jag pratar inte om sovrummet). Ett vackert badrum höjer stämningen för hela hushållet och är ett fokus i att driva upp värdet för en bostad. Här nedan har vi detaljerat steg för steg, vad som behövs för att renovera ett badrum. 1. Visualisera. Det går utan att säga,

Läs mer...

10 tips vid badrumsrenovering!

Både under och efter Corona-pandemin så är det många som valt att fokusera på sitt hem, där inkluderat, att renovera sitt badrum. Ett nytt och välrenoverat badrum är inte bara en otrolig stämningshöjare utan även en fantastisk investering i sin bostad, något som kan höja värdet avsevärt för ditt hem.  Vid en badrumsrenovering så finns det mycket att tänka på och nedan följer tio tips inför just din badrumsrenovering: Förarbete är nyckeln för besparing. –

Läs mer...

Vad kostar en badrumsrenovering per kvadratmeter?

Första biten att tackla vid en badrumsrenovering, är det generella begreppet för kostnad per kvadratmeter. Självfallet kan man leta efter bitar att komma ner och göra besparingar, men för att ge er en huvudräkning så kommer vi fokusera på det generella. Materialkostnad för en badrumsrenovering hamnar på ungefär 3.000-5.000 kr per kvadratmeter. Här har vi räknat in det grova och enkla, vad gäller rör, fuktspärr, toalettstol, handfat, fogmassa och även handfat och badrumsskåp.   Denna

Läs mer...

Vad kostar en badrumsrenovering?

Badrumsrenovering uppfattas ofta som ett väldigt kostsamt projekt, men är av ytterst vikt. En stor del av ens tid i hemmet spenderas i badrummet och är något som kan få en att slappna av, njuta av sin dag och både avsluta och påbörja sina dagar i. Därav är det viktigt att se till att ditt badrum är i toppskick.   Badrumsrenovering kan kosta olika, baserat helt på preferenser och storlek. Är det enstaka saker som

Läs mer...

Expertis inom allt

Vi är ett företag som hanterar allting inom totalentreprenad och har en ständig expanderande verksamhet. Vi har projektledare som har kunskap och erfarenhet inom alla former av projekt, därav kan du garantera att efter din badrumsrenovering, så kan vi hantera alla former av projekt som du vill göra på din bostad. Vi sätter alltid kollegor som har erfarenhet av att arbeta tillsammans på alla våra projekt, så arbetet kan levereras i tid och kompetensen är alltid på topp.

Varför välja oss?

Inom renovering, så är det tre saker som är av vikt:

Referenser

Vi har flertal referenser och objekt att visa upp, så du kan säkerställa vår kompetens!

Kvalitet

Varje projekt skall kunna vara ett referensprojekt, det är av störst vikt för oss att du är nöjd med din renovering och att du kan bli en referenskund för oss.

Kompetens

Alla certifikationer nödvändiga har vi på plats, vi följer upp all dokumentation och hjälper till med besiktningen och sätter alltid erfarna arbetare på ditt projekt, allt för att garantera kompetensen på plats.

Badrums-renovering höjer värdet på bostaden

Det skall inte understrykas tillräckligt mycket att en badrumsrenovering höjer värdet på er bostad.

Så hur mycket kan en badrumsrenovering höja värdet av min bostad?

Självfallet, så varierar detta, baserat på flertal variabler.

  • Storleken på badrumet, materialet och skicket det renoveras till, standarden på övriga rum i bostaden skall också tas i beräkning.
  • Att byta till en fräsch duschkabin, kan ge en värdeökning på 25.000 kr.
  • Enligt flertal olika källor, så brukar man hänvisa att en badrumsrenovering ökar värdet mellan 120-150.000:- kronor, baserat på nuvarande skick och skalan av renoveringen.
  • En badrumsrenovering är således inte en utgift som läggs för er, utan en investering i eran bostad.

Vad våra kunder säger om oss?

Förberedelser är nyckeln

Kontakta oss

Skriv i dina uppgifter så kontaktar någon av våra underbara medarbetare dig. Du kan även begära en gratis offert direkt!

ELLER FÅ

BEGÄR offert

Få svar inom 24 timmar!

Bygg Skåne använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.