Om byggföretaget bygg skåne

Vi är Skånes snabbast växande byggföretag.
Med vårt säte i Landskrona så har vi nära och bra till alla våra kunder.
Vi är ett stort och starkt TEAM som utför alla våra arbeten med fokus på kvalité och långvariga relationer.

VEM ÄR BYGG SKÅNE?

Bygg skåne är ett byggföretag som utför arbete i hela skåne. Vi utför heltäckande tjänster inom bygg, oavsett dina behov så har vi lösningen för det. Vi säkerställer att hela processen utförs korrekt från koncept till färdigt projekt. Vi är ett väletablerat företag i Landskrona med flertal anställda med mångårig erfarenhet inom alla sektorer som omfattar bygg. Byte av fönster eller totalrenovering? Inga arbeten är för stora eller för små för vårt byggföretag, skicka iväg en kostnadsfri offert så svarar vi inom 24 timmar!

VAD ÄR VI FÖR BYGGFÖRETAG?

Bygg Skåne är ett byggföretag som
alltid följer tre ledord...

EFFEKTIVT

Vi tror på att effektivisera vårt arbete, allt från kontakt med kunden till uppföljning av utfört arbete. Vi tror på att genom effektivisera våra processer & verksamhet, så kan vi hålla priset rimligt, kvaliteten på topp och framförallt kunden nöjd.

GARANTI

Allt arbete vi utför, utför vi med garantier. Vi gör uppföljningar månader efter utfört arbete för att säkerställa att ni är nöjda med arbetet som har utförts. Långvariga relationer är det viktigaste för oss.

KOMPETENS

Effektivt arbete och garantier faller platt utan korrekt kompetens, därför har vi omringat oss med rätt kompetens oavsett område. Badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, takläggning, oavsett vad ni behöver för hjälp, så ser vi till att ha rätt kompetens på rätt plats!

Kontakta oss

Skriv i dina uppgifter så kontaktar någon av våra underbara medarbetare dig. Du kan även begära en gratis offert direkt!

ELLER FÅ

BEGÄR offert

Få svar inom 24 timmar!

Bygg Skåne använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.